Resultats de la cerca bàsica: 344

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. chimichurri [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta a base d'alls, julivert, pebrot picant, sal, oli i vinagre, utilitzada per a condimentar la carn, típica de l'Argentina. [...]
2. fajita [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat preparat amb tires de carn especiada, originàriament de vedella però també de pollastre o de porc, i verdures, que es presenten embolicades amb una tortilla, típic de la cuina mexicana. [...]
3. mojito [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Còctel d'origen cubà que es prepara amb rom, suc de llima, aigua, gel i sucre, i que se sol decorar amb una branca de menta piperita. [...]
4. aguadulce [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda refrescant típica de Costa Rica que s'elabora amb aigua i mel de la canya de sucre. [...]
5. casabe [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa àzim molt prim, cruixent, de forma circular, elaborat amb farina de iuca, originari de la zona del Carib però estès per diverses parts d'Amèrica Central i del Sud. [...]
6. cebiche [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de peix o marisc cru tallat a trossets i marinat amb llima, sal, pebre, ceba, xili, etc. [...]
7. corviche [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Croqueta feta d'una pasta a base de plàtan verd, farcida d'una barreja de ceba, pebrot, all, cacauet molt i peix, i fregida. [...]
8. enchilada [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tortilla de blat de moro enrotllada farcida de carn, formatge, llegum, patates, verdures o una combinació, i coberta amb una salsa a base de xili. [...]
9. jigote [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn picada guisada amb ceba, ous durs, olives, patates, xili i herbes com ara julivert o orenga. [...]
10. llapingacho [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tortilla gruixuda feta de patata bullida aixafada, a la qual es posa formatge al mig i després s'enrosseix. [...]
Pàgines  1 / 35 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>